dilluns, 20 d’agost del 2007

Ja estem en OSH

Finalment, despres de quasi 10 hores de viatge hem arrivat a OSH. Sols hem perdut una roda, despres una bujia, etc... ens reiem dels autos locos de Borriol i tothom diu que cal encordar-se per qualsevol cosa.
Estem utilitzant un ordinador amb teclat rus, amb internet ultralenta....
Tots quatre estem molt contents d'assolir el pic i voldriem pujar algunes fotos pero la cosa es imposible, ho intentarem en Bishkek o en casa.
Agrair el vostre suport i anims.
GRAAAAAAAAAAACIES 7134 petons.

9 comentaris:

mba ha dit...

Sou uns cracks!!! M'alegre molt de que tot haja eixit bé i és un orgull coneixer-vos perquè sou unes persones increíbles, com a persones i com a esportistes. Vos esperem amb moltes ganes d'escoltar les vostres aventures asiàtiques.
Mil petons als quatre!!!

Anònim ha dit...

ENHORABONA casporros!!! M’alegre molt que anara tot bé i ara a disfrutar de l’experiència viscuda (i que encara esteu vivint). Ja tenim ganes de vore les imatges de la vostra aventura (no xalareu ni res ara explicant-ho!!). Bon viatge de tornada.

BSOTS per a tots!!

manu ha dit...

Enhorabona casporrets! arrrrrremekkkkaguenndeeeei que ja teniu el Lenin. Espere hagueu disfrutat del cim i ja esteu tornan cap a la terreta a ensenyar mos les set mil fotos que haureu fet...
salut i bona tornada.

Anònim ha dit...

7135 enhorabones i ja ens contareu eixa excitant experiència viscuda. A partir d'ara haurem de fer-vos una reverència més gran que la que soliem, quan anem a córrer amb vosaltres.
Salutacions i bona tornada

Toni Solano ha dit...

Enhorabona. Porteu algun souvenir dels tàrtars...

7lenin ha dit...

Gracies a tots.
Sentim no poder penjar les fotos sempre que estem en el ciber ens deixem el cable de la camera al hotelito con encanto....

7lenin ha dit...

Dema pegarem la volteta per la... plaza roja.... i el cap de setmana per la terreta.. Pernil, ortxata.... a tope

JUNGLA ha dit...

Enhorabona por el objetivo cumplido. Ánimos a Gustavo.;-)

el kiyo ha dit...

Enhorabuena, so casporros !!!!! Ya sabíamos nosotros que lo íbais a conseguir ¡a cabezones no hay quien os gane!
Nos hemos enterado hoy de todo, después de un mes de agosto un tanto diferente. Ya contareis, que tenemos muchas ganas de oir vuestras historias.
Besos de la kiya y un abrazo de mi parte